NELLO AND THE HELPING HAND BLUES BAND

FREDAG DEN 15. MARTS 2024 KL. 20:00Nello startede The Helping Hand Blues Band for at det kunne bakke amerikanske solister op i Danmark og Europa. Det gik så godt, at de fire musikere blev enige om, at de godt kunne selv.

SUPERBAND HOS BLUESNIGHT
​ Niels Nello Mogensen, Ronni Boysen, Rasmus Stenholm og Mads D. Andersen er hver på deres felt stjernemusikere, og de er nu igen på tur med deres nye fælles konstellation Nello And The Helping Hand Blues Band. Det var nærmest en åbenbaring, da de kom på banen sidste år, og ved hver eneste af deres koncerter har de underholdt maksimalt og begejstret deres publikum med den fedeste blues bestående af dels deres egne sange og dels covers fra de store mestre

Det bliver virkelig høj klasse, når kvartetten gæster Bluesnight Randers fredag den 15. marts på Underværket. Valget af repertoiret er helt præcist det, de allerbedst kan lide at spille - blues og ofte blues med et tvist, som gør musikken ekstra melodiøs og underholdende. Nello er den vokale frontfigur i bandet, og hans spiller også bas - som han har gjort det i Johnny Madsen Band i start 20 år. Han startede med Lost Kids i 1980, brillerer med sin kunne i Grarup Allstars og gennem årene med mod og kvalitet til at udsende tre rock-albums i eget navn. Han elsker at underholde.Ronni Boysen spiller guitar. Bedre end langt de fleste, og selv om han har lagt bl.a. Kokomo Kings på hylden - eller måske netop derfor - sprudler han af spillelyst. Han er simpelthen den ultimative danske bluesguitarist, hvis der skal peges på én enkelt. Og det i et land, hvor der er rigtig mange dygtige folk. Mads D. Andersen er så den ultimative trommeslager - en kunstner på sit felt der lærte sin metier allerede som 21-årige i Otis Grand And The Big Bluesband. Selvfølgelig har han spillet med sin bror Mike Andersen, og så vil publikum kende ham fra hans arbejde for bl.a. Alan Haynes, Vega-Strauss og senest i Randers tyske B.B. And The Blues Shacks. Fjerdemand i kvartetten er Hammond-ekvilibristen Rasmus Stenholm kendt for sit fornemme arbejde hos Henning Stærk, Rock Nalle, Ken Lending Grarup Allstars og mange andre. Stenholm har udsendt tre soloalbums.

Det var svært for bandet og Bluesnight at finde et tidspunkt, der kunne passe begge parter, men nu sker det: fredag 15. marts kl. 20 på Underværket. Billetsalget er startet, og billetter koster kr. 180 i forsalg og kr. 230 ved døren. Unge under 25 år har gratis adgang. Ved døren kan du blive medlem af foreningen - hvis du ikke allerede er det. Det koster kr. 100 for hele sæsonen, og så er der rabat hver eneste gang i form af en fri barkupon.