IAN SIEGAL THE BLUES OVERDRIVE

Britisk blues-ikon gæster Randers - Underværket Fredag 3. maj kl 20Han er både en flab og et fascinerende blues-ikon, den britiske sanger, sangskriver og guitarist Ian Siegal, der gæster Randers for første gang fredag den 3. maj hos Bluesnight Randers på Underværket. Englænderne kalder ham "a national treasure" og har hyldet hans talent i årevis.

Den seje 53-årige blues-fortolker har et bagkatalog af usædvanlig høj kvalitet, og det har vundet ham et utal af awards spændende fra Best Male Vocalist, Best Solo Artist og Best Album til Best Song. Siden 2004 har Ian Siegal udsendt 14 albums, og det seneste udkom i 2022 i form af det meget anmelderroste ”Stone By Stone”.

Det bliver et repertoire med nogle af de nyeste, men ikke mindst med highlights fra Ian Siegals imponerende karriere, hvor han magter at være både rå og direkte men oveni også charmerende med sine sange og ikke mindst de historier, som de ofte får med på vejen. Det er blues i høj klasse og særdeles god underholdning, når Siegal står på scenen bakket op af det sprudlende og velklingende danske topnavn The Blues Overdrive. The Blues Overdrive med Martin Olsen, Andreas Andersen, Louisian Boltner og Thor Boding har flere gange tidligere spillet sammen med Ian Siegal, og de to parter klæder hinanden godt. Koncerten fredag 3. maj på Underværket bliver den første på Siegal & TBO’s 2024 tour.