EXTRAORDINARY BLUES BEATLES SHOWFredag aften gav Blues Beatles sit andet show i denne uge for Bluesnight Randers, og det blev helt ekstraordinært. Det var superflot i tirsdags, men fredag blev alt sat et par gear eller tre i vejret. Fyldt sal på Underværket igen, og publikum var helt oppe at køre, da det flotte show sluttede med en formidabel version af "Hey Jude", Superb!

Der var lavet om på rækkefølgen af sange. Flere numre havde fået et lift takket være samspillet med den nye guitarist Shawn Kellerman. Man kunne tydeligt føle, at nu havde de fem musikere haft fem koncerter sammen og kendte hinanden tæt på det perfekte. "A Hard Day's Night" åbnede showet, og så gik det derudover med kendte og mindre kendte Beatles-sange. En lækker B.B. King-sound-alike udgave af "Yesterday". En forrygende "Oh Darling", som fik publikum op at stå i jubel. "Stand By Me" sunget af hele salen. Det var fremragende, og det sluttede - i første omgang - med en vildt fed udgave af "Twist And Shout",

Stående ovationer og Blues Beatles vendte tilbage med først en dejlig pumpet version af "Can't Buy Me Love", og så til allersidst, hvor Marcos Viana acapella sang nogle linier af "Let It Be", inden det lange smukke klimaks i "Hey Jude". Det kan ikke gøres bedre. Sikke en fest.