MUDDY WHAT (was that)?

Jo, de tre i Muddy What? har og kender deres bluesbaggrund,, men de fortolker sangene i helt deres egen stil. Sprød, luftig og alligevel dynamisk musik bragt til live af flotte arrangementer fremført af søskendeparret Fabian og Ina Spang sammen den blændende trommeslager Dominik Bach. Fabian synger og spiller guitar. Sej rytmeguitar med mange egentlig heftige figurer, som holder sangene sammen - ikke mindst i forhold til, at trioen spiller uden basguitar.

Bluesnight Randers blev lørdag ramt af en musikalsk hvirvelvind, der bragte nye unge bluestoner til foreningens koncertsal på Underværket. Bragt til byen fra det sydtyske af trioen med det forunderlige spørgsmåltegn MUDDY WHAT? Anderledes og aldeles ægte blues, som kun dygtige unge mennesker uden at være ramt af fortid og fordomme kan levere den.

Fabian Spang bærer det fint igennem og både støtter og støttes af Dominik Bach, som er præcis der, hvor man kan forvente at han er. Dygtig sanger og dygtig guitarist, og fin fin trommeslager. Ina Spang står ikke stille på scenen et eneste øjeblik. Undtagen når hun sidder på sin barstol og spiller mandolin. men ellers bevæger hun sig som en svævende dansefé samtidig med, at hun mestrer den ene flotte guitarsolo efter den anden. Alene og i samarbejdet med Fabian er hun eninemt, og det er tydeligt, at hun også har sin store andel i, hvordan sangene er skruet sammen. Et godt makkerpar de to gange Spang. Far Hartmut tager iøvrigt billederne til trioens nyeste album. og mor er bager. Det kan ikke blive bedre.